Nechte se poslední den v roce rozmazlit naším profesionálním teamem.

Pět důvodů proč oslavit Silvestra právě s námi:

  1. Nevšední zážitek
  2. Dvě připravené vyhřívané paluby
  3. Patnáctileté zkušenosti
  4. Neomezená konzumace
  5. Úžasné prostředí centra Prahy

Zajistíme průběh celé akce včetně welcome drinku, občerstvení, jídla, pití, přípitku

Kdy?

Startujeme 31. 12. 2017 v 19.00 přístavišti Na Františku probíhá nalodění hostů, vyplutí v 19,30 a vracíme se 01. 01. 2018 v 01.00 tamtéž.

Čeká Vás nevšední večírek, který pro Vás připraví náš tým. Zajistíme:

  • Silvestrovsky vyzdobené paluby
  • Welcome drink
  • Občerstvení formou švédských stolů
  • Neomezená konzumace piva, vína a nealkoholických nápojů
  • Sekt na půlnoční přípitek
  • Živou hudbu
  • Zábavný program  
  • Půlnoční občerstvení - grilovaná šunka a čočkový salát

Trasa plavby

  • Startujeme z historického přístaviště na Františku
  • Vyplouváme směrem k barrandovským skalám
  • Na novoroční přípitek se vracíme zpět do centra Prahy, pod Karlův most
  • Plavba končí opět v přístavišti na Františku

Občerstvení

  • Aperitiv
  • Předkrmové mísy
  • Masové mísy
  • Sýrové variace
  • Ryby
  • Saláty zeleninové
  • Teplý bufet
  • Přílohy teplé
  • Přílohy studené
  • Desert
  • Ovoce
  • Slané pečivo
  • Pečivo
  • K dochucení
  • podáván při vstupu na plavidlo - Becherovka
  • šunková rolka plněná tvarohovo-křenovým pyré
  • broskev plněná šlehanou šunkovou nebo sýrovou pěnou zdobená ananasem
  • tomat plněný humrovým salátem,zdobený citronem a petrželkou
  • rostbeafová kořeněná rolka plněná chřestem 
  • hruška plněná kuřecím salátem zdobená petrželkou
  • vejce s červeným kaviárem, zdobené limetkou
  • vejce s lososovým krémem a petrželkou
  • vejce s černým kaviárem, zdobené limetkou
  • roláda z listového těsta plněná houbami 
  • krůtí jednohubky s hroznem
  • roláda z listového těsta plněná špenátem
  • kořeněný anglický rostbeaf s pikantním dipem a zeleninovým košíčkem
  • roláda z krkovičky plněná vaječnou fáší
  • nářezy českých uzenin,mas a salámů : selská kýta,debrecínská pečeně moravské maso uzené, kostelecký uherský salám
  • set z českých,francouzských a holandských sýrů ,zdobený hroznovým vínem
  • sýrovo-šunkový desert prokládaný sardelovým krémem
  • losos plněný humrovým salátem na listech LOLLO s pomeranči a limetkou
  • salát z mořských plodů s ,,pirátským přelivem ''
  • sladkovodní ráčci na salátovém lůžku
  • kyselé filety z matjesů s cibulkou
  • zavináče ze sled'ů
  • pikantní salát z pepřenek
  • míchaný z okurek,tomatů,paprik,kukuřice a listových salátů s balkánským sýrem
  • z tomatových měsíčků s cibulkou
  • salát caprese s mozzarellou
  • cesar salát s kuřecími kousky a krutony
  • Pražská šunka od kosti s medovou krustou na grilu (půlnoční občerstvení)
  • pikantní marinované kuřecí paličky 
  • kapitánský gulášek s pórkem a chilli papričkou
  • masové nudličky TERIJAKY
  • smažené řízečky
  • krabí klepeta obalovaná
  • grilovaná vepřová žebírka v pikantní marinádě
  • bramborové hranolky
  • české bramboráčky
  • směs vařené zeleniny-karotka,květák,brokolice
  • rýže BOAT
  • těstovinový salát se zeleninou
  • variace minidesertů
  • salát z nakládaného a čerstvého ovoce podávaný v džusu
  • variace čerstvého ovoce
  • tyčinky, oříšky, mandle
  • chuťovka
  • obložený chlebíček
  • banketky - tmavé,světlé
  • chléb - šumava,ořechový,černý,vícezrný
  • dresing : bylinkový, jogurtový, francouzský, americký, sladko-kyselý, BBQ

Cena šesti hodinové plavby, včetně doprovodného programu, jídla a pití je 3.200,-Kč.